Főoldal Eszközök és megoldások
Termékek
Felhasználási javaslatok Partnerek Elérhetőségek  
  Területek:
Kategóriák:
Biztonságtechnika
Ajtó csukás
Tűzvédelem
Ajtó- és Kapuhajtás »
Csillapítás
Tűzgátló ajtó és kapuhajtások
Gázrugó
Felvonó
Személyemelő
Kisteherfelvonó
Mozgólépcső és mozgójárda
Felvonó alkatrészek
Mágnesek
Tolóajtó mozgatás
Tisztatér és zsilip technika
DWG letöltések

Feliratkozás hírlevélre
E-Mail:

Friss hírek:
Az SJEC hivatalos magyarországi viszonteladója lettünk

Mozgólépcső, mozgójárda és felvonó újdonságok

Tovább »»
Cégünk legújabb terméke az LZR Biztonsági szenzor
Tovább »»
GANSER Lépcsőliftek

Lécsőliftek standard és egyedi kivitelben egyaránt

Tovább »»
 
 

12Következő »

Teleszkópos ellendarab csillapítással

DICTATOR ajtótartó mágnesekhez tartozó, csillapítással ellátott mágnes ellendarabok.

 
Ellendarab derékszögű csuklóval

DICTATOR ajtótartó mágnesekhez tartozó, derékszögű csuklóval ellátott ellendarabok

 
Tartómágnes műanyagtokban

A műanyag tokban elhelyezett tartó mágnes falfelületre történő szerelés céljából lett fejlesztve. A tartó mágnes kioldását a műanyag tokon elhelyezett kapcsoló végzi.

 
Elektromágnesek visszajelző érintkezővel

A visszajelző érintkezővel ellátott elektromágnes segítségével a beléptető rendszer információt kap arról, hogy az ajtó nyitott állapotban van e vagy sem.

 
Robbanásbiztos elektromágnes

A DICTATOR robbanásbiztos elektromágnesei a német VdS által bevizsgált és engedélyezett ajtórögzítő berendezés. A nálunk kapható elektromágnesek megfelelnek mindazon követelményeknek, amely a robbanásbiztos terekben az ajtók rögzítése számára előírt.

 
Tartómágnes forgótengelycsappal

Padlón, falon vagy plafonon való flexibilis rögzíthetőségének köszönhetően nem okoz problémát a tűzgátló ajtók működtetése a forgótengelycsappal ellátott DICTATOR tartó mágnesnek.

 
Három pólusos nagy teherbírású mágnes

A DICTATOR nagy teherbírású hárompólusú elektromágnese akár 5000N tartóerővel is képes feladatát ellátni. A nagy tartóerőnek köszönhetően csarnokok ipari méretű kapuinak nyitva és zárva tartása megoldható a hárompólusos elektromágnessel.

 
Hasábmágnes

Mikor kis hely áll rendelkezésünkre és nagy tartóerőre van szükségünk, nem mindegy, hogy, milyen elektromágnessel oldjuk meg a problémát. A DICTATOR hasáb mágnes erős tartóerejének és kompakt kivitelének köszönhetően ebben az esetben ideális alternatívát nyújt.

 
Padlóhoz rögzített elektromágnes

Az erős hőkezelt alumínium háznak köszönhetően az EM GD 60 FB padlóhoz rögzíthető elektromágnes ellenáll a személyek és tárgyak által okozható sérüléseknek, füstérzékelővel szerelve pedig tűzvédelmi ajtók nyitására alkalmas. Ez a masszív ajtómágnes kiválóan alkalmas utólagos beépítésre, olyan épületekben, ahol fontos az ajtótartó külső dizájnja is.

 
20 mm-es elektromágnesek

A DICTATOR legkisebb méretű elektromágnese, amely kivitelének köszönhetően bárhol felhasználható, ahol 130 N tartóerőnél kisebb erejű tartó mágnesre van szükség

 

12Következő »

 

DICTALIFT Kft.  H-1145 Budapest, Columbus utca 41.  Tel/Fax:+36 1 273 05 40, +36 1 223 06 75     email: info@dictalift.hu