Főoldal Eszközök és megoldások
Termékek
Felhasználási javaslatok Partnerek Elérhetőségek  
  Területek:
Kategóriák:
Biztonságtechnika
Ajtó csukás
Tűzvédelem
Ajtó- és Kapuhajtás »
Csillapítás
Tűzgátló ajtó és kapuhajtások
Gázrugó
Felvonó
Személyemelő
Kisteherfelvonó
Mozgólépcső és mozgójárda
Felvonó alkatrészek
Mágnesek
Tolóajtó mozgatás
Tisztatér és zsilip technika
DWG letöltések

Feliratkozás hírlevélre
E-Mail:

Friss hírek:
Az SJEC hivatalos magyarországi viszonteladója lettünk

Mozgólépcső, mozgójárda és felvonó újdonságok

Tovább »»
Cégünk legújabb terméke az LZR Biztonsági szenzor
Tovább »»
GANSER Lépcsőliftek

Lécsőliftek standard és egyedi kivitelben egyaránt

Tovább »»
 
 
Tápegységek
 
Tolóajtó visszaállító ütköző

Falban futó tolóajtók rögzítéséhez lett kifejlesztve. Gyakran találkozhatunk, olyan tolóajtókkal, amely nem teljesen tűnik el a falba, ezáltal, ha nem is nagymértékben, de korlátozza az átjárható tér nagyságát. Ha olyan pályán mozog a tolóajtó, ami lejt a rossz talajviszonyok miatt, akár be is úszhat félútig is. Éppen ezért létezik, olyan megoldás, egy visszalökő rúgónak köszönhetően, amely falban süllyesztett tolóajtókat a nyitott állapotban mágnes segítségével megfogja. Így az fixen nyitva marad mindaddig, amíg meg nem nyomjuk befele a tolóajtó szélét és a rugó vissza nem tolja, hogy utána automatikusan bezáródhasson. Miután megtörténik a mágnes kioldása 85 N erővel képes a rugó az ajtót visszaindítani a záráshoz.

 
DICTAMAT 500

A DICTAMAT 500 tűzvédelmi ajtó hajtására kifejlesztve. Veszélyes területeken is alkalmazható a kapumozgató berendezés, mivel valamennyi minősítéssel rendelkezik, alkotórészeit hatóságok folyamatosan ellenőrzik. A tűzgátló ajtók hajtásában egy zárórugó és egy radiál csillapító is segítséget nyújt.

 
DICTAMAT 50

Tökéletes megoldás, olyan tolóajtók csukásához, visszahúzásához, ahol a zárást mechanikus módon, elektromos áram nélkül kívánjuk megoldani. Kis helyeken, ahol fontos az igényes, minőségi kialakítás a tolóajtók, gardróbok számára. A testreszabhatóság érdekében három féle kivitelben gyártjuk.

 
DICTAMAT 560/570

A DICTATOR DICTAMAT 560 és DICTAMAT 570 ajtóhajtások nyitva tartják és automatikusan zárják a a nagytömegű tűzvédelmi tolóajtókat. A tűzgátló ajtó záródási sebességet a beépített mágneses fékező rendszer irányítja. Az ajtóhajtás alkatrészeit a németországi ellenőrző hatóságok vizsgálták be tűzvédelmi tolóajtókon való használathoz, és folyamatosan minőségellenőrzésnek van kitéve.

 
DICTAMAT 650 tolóajtó hajtó egység

Kétszárnyú tolóajtók mozgatására lett kifejlesztve. A záródási sebességet a beépített mágneses fékező rendszer irányítja. Az ajtóhajtás alkatrészeit a németországi ellenőrző hatóságok vizsgálták be tűzvédelmi tolóajtókon való használathoz, és folyamatosan minőségellenőrzésnek van kitéve.

 
E82 vezérlő rendszer

DC-21 tolóajtó hajtásokhoz

 
 

DICTALIFT Kft.  H-1145 Budapest, Columbus utca 41.  Tel/Fax:+36 1 273 05 40, +36 1 223 06 75     email: info@dictalift.hu