Főoldal Hírek, újdonságok
Termékek
Felhasználási javaslatok Partnerek Elérhetőségek  
  Területek:
Kategóriák:
Biztonságtechnika
Ajtó csukás
Tűzvédelem
Ajtó- és Kapuhajtás »
Csillapítás
Tűzgátló ajtó és kapuhajtások
Gázrugó
Felvonó
Személyemelő
Kisteherfelvonó
Mozgólépcső és mozgójárda
Felvonó alkatrészek
Mágnesek
Tolóajtó mozgatás
Tisztatér és zsilip technika
DWG letöltések
Akadálymentesítés

Feliratkozás hírlevélre
E-Mail:

Friss hírek:
Dictamat MultiMove

Az új DICTATOR DICTAMAT MultiMove ajtóhajtási koncepció, amilyen egyszerű, annyira zseniális innováció.
dictamatmultimove

Tovább »»
FH200I Síktapadómágnes

Rozsdementes acél kivitel, IP 67

Tovább »»
Elektromágnes, robbanásbiztos zsiliprendszerhez

Mostantól direktben beköthető a DICTATOR EM GD 70 Ex 43 m robbanásbiztos elektromágnes, robbanásbiztos zsiliprendszerbe

Tovább »»
 
 
Ajtócsillapító VS 2000

A DICTATOR VS2000 ajtócsukó ajtók csillapított becsukásához lett kifejlesztve. Az első osztályú anyagoknak és tartós kivitelnek köszönhetően nincs többet csapódó ajtó ott, ahol az ajtók zárásához DICTATOR VS 2000 biztosítja a csillapítást.

 
H 1300 ajtócsillapító

DICTATOR ajtócsillapítók közül a H 1300 csillapító megerősített kötéssel és hosszabb görgős karral rendelkezik, melynek köszönhetően fokozatos fékező mechanikája finoman és zökkenőmentesen csillapítja és lassítja le a különösen súlyos ajtókat. Biztosan húzza be a nehéz ajtót a zárba, és azt megbízhatóan zárva is tartja.

 
HAWGOOD lengőajtó pánt

DICTATOR HAWGOOD tartós és erős lengőajtópánt. Tartóssága miatt alkalmas forgalmas lengőajtók csapódását csillapítani nyilvános épületekben és ipari területen egyaránt. A rögzítések különböző méretekben készülnek, így a legtöbb ajtómérethez igazodik.

 
R 1400 ajtócsillapító

Az ajtókeret alatti felszerelésre (vízszintes, függőleges) alkalmas DICTATOR R1400 ajtócsillapító tökéletes megoldás ott, ahol fontos a diszkrét megjelenés. DICTATOR ajtócsillapítók közül a R 1400s biztosan húzza be az ajtót a zárba, és azt megbízhatóan zárva is tartja

 
V 1600 ajtócsillapító

Az ajtócsillapító beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt alkalmas. Tűzvédelmi ajtók csukásának csillapításához is megfelelő választás a DICTATOR V1600. Az ajtócsillapító biztosan húzza be az ajtót a zárba, és azt megbízhatóan zárva is tartja.

 
DICTATOR ZE ajtórögzítő

A DICTATOR ZE ajtórögzítő bármilyen nyitott pozícióban képes megtartani az ajtót, elkerülve így azok csapódását. Több méretben kapható a különböző nagyságú ajtókhoz igazodva. Rozsdamentes kivitelének köszönhetően egyaránt alkalmazható kül és beltéren.

 
 

DICTALIFT Kft.  H-1145 Budapest, Columbus utca 41.  Tel/Fax:+36 1 273 05 40, +36 1 223 06 75     email: info@dictalift.hu