Főoldal Eszközök és megoldások
Termékek
Felhasználási javaslatok Partnerek Elérhetőségek  
  Területek:
Kategóriák:
Biztonságtechnika
Ajtó csukás
Tűzvédelem
Ajtó- és Kapuhajtás »
Csillapítás
Tűzgátló ajtó és kapuhajtások
Gázrugó
Felvonó
Személyemelő
Kisteherfelvonó
Mozgólépcső és mozgójárda
Felvonó alkatrészek
Mágnesek
Tolóajtó mozgatás
Tisztatér és zsilip technika
DWG letöltések

Feliratkozás hírlevélre
E-Mail:

Friss hírek:
Az SJEC hivatalos magyarországi viszonteladója lettünk

Mozgólépcső, mozgójárda és felvonó újdonságok

Tovább »»
Cégünk legújabb terméke az LZR Biztonsági szenzor
Tovább »»
GANSER Lépcsőliftek

Lécsőliftek standard és egyedi kivitelben egyaránt

Tovább »»
 

Ajtó csukás

 

 


A DICTATOR egyedi megoldásokat kínál a következő területeken:A becsapódó ajtók többé nem okoznak zajt. Röviddel mielőtt, az ajtó hangos becsapódással a zárba csapódna, a DICTATOR ajtócsillapító elkapja az ajtót, majd halkan és lágyan a zárba teszi, szél és légnyomásváltozás ellenére is biztosan zárva tartja. Többféle modell létezik, amelyek lényegében véve külsőleg különböznek egymástól. További részleteket a VS2000, V1600, H1300, Z és R1400 ajtócsillapítókról és a szerelési tartozékokról a következő fájlokban találhat. A legutóbb megnevezett ajtócsillapító minden más ajtócsillapítótól abban különbözik, hogy az ajtó hátlapjára szerelik fel. Ha tűzvédelmi ajtókhoz keres ajtócsillapítókat, akkor tekintse meg a V1600-hoz tartozó információkat. Egészen kicsi, könnyű ajtókhoz a JUNIOR ajtócsillapító a megfelelő választás.

 DICTATOR lengőajtó-pánt:
A HAWGOOD lengőajtó-kötéseket úgy alakították ki, hogy a lengőajtót a lehető leggyorsabban, minél kevesebb lengéssel zárt helyzetbe hozzák.

DICTATOR ajtócsukók: AZ RTS ajtócsukót az ajtó oldalába rejtetten építik be. A DIREKT ajtózárhoz hasonlóan használata főként kerítések és kültéri bejárati ajtókra terjed ki. A WAB 180 padló-ajtózár maximum 600 kg-os ajtókhoz tartozik.


DICTATOR ajtó – nyitáskorlátozó:
Megakadályozzák, hogy az ajtók kicsapódjanak a szél vagy kézi használat következtében, és így károsítsák az ajtót, keretet, kötést vagy a körülötte lévő falat.


DICTATOR zárószerkezetek tolóajtók részére
: A tolóajtók problémamentesen csukódnak a rugós kötéldobnak köszönhetően. Az RD50 radiál-csillapítónak köszönhetően biztos és ellenőrzött záródási folyamatot eredményez. További megoldásokkal személyes megkeresésre szolgálunk.

 

123Következő »

Ajtócsillapító VS 2000

A DICTATOR VS2000 ajtócsukó ajtók csillapított becsukásához lett kifejlesztve. Az első osztályú anyagoknak és tartós kivitelnek köszönhetően nincs többet csapódó ajtó ott, ahol az ajtók zárásához DICTATOR VS 2000 biztosítja a csillapítást.

 
Zsilipajtó vezérlőrendszer

Tiszta terekhez és laboratóriumi környezethez kifejlesztett zsilipezési rendszer, melynek alkalmazásához és telepítéséhez nem szükséges bonyolult programozási ismeret és az ehhez szükséges informatikai környezet. A felprogramozást Dip-kapcsolók segítségével könnyedén végezhetjük.

 
Tartómágnes műanyagtokban

A műanyag tokban elhelyezett tartó mágnes falfelületre történő szerelés céljából lett fejlesztve. A tartó mágnes kioldását a műanyag tokon elhelyezett kapcsoló végzi.

 
Elektromágnesek visszajelző érintkezővel

A visszajelző érintkezővel ellátott elektromágnes segítségével a beléptető rendszer információt kap arról, hogy az ajtó nyitott állapotban van e vagy sem.

 
20 mm-es elektromágnesek

A DICTATOR legkisebb méretű elektromágnese, amely kivitelének köszönhetően bárhol felhasználható, ahol 130 N tartóerőnél kisebb erejű tartó mágnesre van szükség

 
DICTATOR végálláscsillapító

Toló- és forgómozgások csillapítását végzik. A relatív hosszú lökésszakasz segítségével biztosítják az elegendő biztonsági távolságot. A végállás csillapítók egyoldali (EDH) vagy kétoldali (ZDH) dugattyúrúddal vannak ellátva.

 
H 1300 ajtócsillapító

DICTATOR ajtócsillapítók közül a H 1300 csillapító megerősített kötéssel és hosszabb görgős karral rendelkezik, melynek köszönhetően fokozatos fékező mechanikája finoman és zökkenőmentesen csillapítja és lassítja le a különösen súlyos ajtókat. Biztosan húzza be a nehéz ajtót a zárba, és azt megbízhatóan zárva is tartja.

 
HAWGOOD lengőajtó pánt

DICTATOR HAWGOOD tartós és erős lengőajtópánt. Tartóssága miatt alkalmas forgalmas lengőajtók csapódását csillapítani nyilvános épületekben és ipari területen egyaránt. A rögzítések különböző méretekben készülnek, így a legtöbb ajtómérethez igazodik.

 
Univerzális Z ajtócsillapító

DICTATOR ajtócsillapítók közül a Z univerzális biztosan húzza be az ajtót a zárba, és azt megbízhatóan zárva is tartja. Kis mérete következtében kifejezetten alkalmas beltéri ajtókhoz.
A Z típusú ajtócsillapítónak 3 különböző változata van: Z1000, ZF és Z1100. A ZF modellt főleg Franciaországban használják. A Z1100-at tolóajtók számára tervezték.

 
R 1400 ajtócsillapító

Az ajtókeret alatti felszerelésre (vízszintes, függőleges) alkalmas DICTATOR R1400 ajtócsillapító tökéletes megoldás ott, ahol fontos a diszkrét megjelenés. DICTATOR ajtócsillapítók közül a R 1400s biztosan húzza be az ajtót a zárba, és azt megbízhatóan zárva is tartja

 

123Következő »

 

DICTALIFT Kft.  H-1145 Budapest, Columbus utca 41.  Tel/Fax:+36 1 273 05 40, +36 1 223 06 75     email: info@dictalift.hu