Főoldal Hírek, újdonságok
Termékek
Felhasználási javaslatok Partnerek Elérhetőségek  
  Területek:
Kategóriák:
Biztonságtechnika
Ajtó csukás
Tűzvédelem
Ajtó- és Kapuhajtás »
Csillapítás
Tűzgátló ajtó és kapuhajtások
Gázrugó
Felvonó
Személyemelő
Kisteherfelvonó
Mozgólépcső és mozgójárda
Felvonó alkatrészek
Mágnesek
Tolóajtó mozgatás
Tisztatér és zsilip technika
DWG letöltések
Akadálymentesítés

Feliratkozás hírlevélre
E-Mail:

Friss hírek:
Dictamat MultiMove

Az új DICTATOR DICTAMAT MultiMove ajtóhajtási koncepció, amilyen egyszerű, annyira zseniális innováció.
dictamatmultimove

Tovább »»
FH200I Síktapadómágnes

Rozsdementes acél kivitel, IP 67

Tovább »»
Elektromágnes, robbanásbiztos zsiliprendszerhez

Mostantól direktben beköthető a DICTATOR EM GD 70 Ex 43 m robbanásbiztos elektromágnes, robbanásbiztos zsiliprendszerbe

Tovább »»
 

Ajtó csukás

 

 


A DICTATOR egyedi megoldásokat kínál a következő területeken:A becsapódó ajtók többé nem okoznak zajt. Röviddel mielőtt, az ajtó hangos becsapódással a zárba csapódna, a DICTATOR ajtócsillapító elkapja az ajtót, majd halkan és lágyan a zárba teszi, szél és légnyomásváltozás ellenére is biztosan zárva tartja. Többféle modell létezik, amelyek lényegében véve külsőleg különböznek egymástól. További részleteket a VS2000, V1600, H1300, Z és R1400 ajtócsillapítókról és a szerelési tartozékokról a következő fájlokban találhat. A legutóbb megnevezett ajtócsillapító minden más ajtócsillapítótól abban különbözik, hogy az ajtó hátlapjára szerelik fel. Ha tűzvédelmi ajtókhoz keres ajtócsillapítókat, akkor tekintse meg a V1600-hoz tartozó információkat. Egészen kicsi, könnyű ajtókhoz a JUNIOR ajtócsillapító a megfelelő választás.

 DICTATOR lengőajtó-pánt:
A HAWGOOD lengőajtó-kötéseket úgy alakították ki, hogy a lengőajtót a lehető leggyorsabban, minél kevesebb lengéssel zárt helyzetbe hozzák.

DICTATOR ajtócsukók: AZ RTS ajtócsukót az ajtó oldalába rejtetten építik be. A DIREKT ajtózárhoz hasonlóan használata főként kerítések és kültéri bejárati ajtókra terjed ki. A WAB 180 padló-ajtózár maximum 600 kg-os ajtókhoz tartozik.


DICTATOR ajtó – nyitáskorlátozó:
Megakadályozzák, hogy az ajtók kicsapódjanak a szél vagy kézi használat következtében, és így károsítsák az ajtót, keretet, kötést vagy a körülötte lévő falat.


DICTATOR zárószerkezetek tolóajtók részére
: A tolóajtók problémamentesen csukódnak a rugós kötéldobnak köszönhetően. Az RD50 radiál-csillapítónak köszönhetően biztos és ellenőrzött záródási folyamatot eredményez. További megoldásokkal személyes megkeresésre szolgálunk.

 

« Előző123Következő »

Univerzális Z ajtócsillapító

DICTATOR ajtócsillapítók közül a Z univerzális biztosan húzza be az ajtót a zárba, és azt megbízhatóan zárva is tartja. Kis mérete következtében kifejezetten alkalmas beltéri ajtókhoz.
A Z típusú ajtócsillapítónak 3 különböző változata van: Z1000, ZF és Z1100. A ZF modellt főleg Franciaországban használják. A Z1100-at tolóajtók számára tervezték.

 
R 1400 ajtócsillapító

Az ajtókeret alatti felszerelésre (vízszintes, függőleges) alkalmas DICTATOR R1400 ajtócsillapító tökéletes megoldás ott, ahol fontos a diszkrét megjelenés. DICTATOR ajtócsillapítók közül a R 1400s biztosan húzza be az ajtót a zárba, és azt megbízhatóan zárva is tartja

 
V 1600 ajtócsillapító

Az ajtócsillapító beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt alkalmas. Tűzvédelmi ajtók csukásának csillapításához is megfelelő választás a DICTATOR V1600. Az ajtócsillapító biztosan húzza be az ajtót a zárba, és azt megbízhatóan zárva is tartja.

 
Ajtó nyitáskorlátozó

A DICTATOR ajtó nyitáskorlátozó hidraulikus csillapítással végzi az ajtó lassítot nyítását a nyílás irányában. Használatával elkerülhetőek a huzatból és nyitáskor a csapódásból eredő tárgyi és személyi sérülések, illetve a rögzített nyitott állapot is megoldható.

 
DICTATOR Junior ajtócsillapító

DICTATOR a jól bevált ajtócsillapítóit miniatűr verzióban is kifejlesztette, amelyek főleg beltéri tartozékok, szolgáltatások (pl. gyógyszertárak), orvosi berendezések, bolti szerkezetek, stb. esetében alkalmazhatóak. Az utolsó néhány centiméteren lassítja le finoman a mozdulatot, így a JUNIOR ajtócsillapító megakadályozza bútorajtók és fiókjainak becsapódását.

 
DIREKT ajtócsukó

Óvodák, iskolák, kertkapuk, játszótereken található kapuk csukására ideális megoldás a DICTATOR DIREKT. Az olajos ajtócsillapítókkal szemben sokkal jobban ellenáll a hőmérsékletváltozásnak, ezért alkalmas kültéri használatra. A DICTATOR DIREKT kültéri ajtócsukó záródást csillapító tulajdonságának köszönhetően elkerülhetőek a kültéri, kertajtók, -kapuk kontrolláltan becsapódásából eredő sérülések, károk.

 
RTS rejtett ajtócsukók

Az ajtó belsejébe épített rejtett ajtócsukó. Kültéri kapuk és ajtók csukására alkalmazzák, ahol fontos, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak és a vandalizmusnak. Rejtett kivitelének köszönhetően alkalmazható olyan ajtókon is, ahol fontos a diszkrét, esztétikus megjelenés.

 
WAB 180 rugós padlócsukó

Nagy tömegű ajtók csukására a DICTATOR WAB 180 Padlócsukó képes. Az akár 600 kg tömegű bejárati ajtók csillapított záródását képes biztosítani, például múzeumokban, iskolákban és egyéb nyilvános épületekben. A záródási sebesség állítható és hőmérsékletálló kivitelének köszönhetően kültéren is alkalmazható nagytömegű ajtók csukására.

 
DICTATOR ZE ajtórögzítő

A DICTATOR ZE ajtórögzítő bármilyen nyitott pozícióban képes megtartani az ajtót, elkerülve így azok csapódását. Több méretben kapható a különböző nagyságú ajtókhoz igazodva. Rozsdamentes kivitelének köszönhetően egyaránt alkalmazható kül és beltéren.

 
Tolóajtó visszaállító ütköző

Falban futó tolóajtók rögzítéséhez lett kifejlesztve. Gyakran találkozhatunk, olyan tolóajtókkal, amely nem teljesen tűnik el a falba, ezáltal, ha nem is nagymértékben, de korlátozza az átjárható tér nagyságát. Ha olyan pályán mozog a tolóajtó, ami lejt a rossz talajviszonyok miatt, akár be is úszhat félútig is. Éppen ezért létezik, olyan megoldás, egy visszalökő rúgónak köszönhetően, amely falban süllyesztett tolóajtókat a nyitott állapotban mágnes segítségével megfogja. Így az fixen nyitva marad mindaddig, amíg meg nem nyomjuk befele a tolóajtó szélét és a rugó vissza nem tolja, hogy utána automatikusan bezáródhasson. Miután megtörténik a mágnes kioldása 85 N erővel képes a rugó az ajtót visszaindítani a záráshoz.

 

« Előző123Következő »

 

DICTALIFT Kft.  H-1145 Budapest, Columbus utca 41.  Tel/Fax:+36 1 273 05 40, +36 1 223 06 75     email: info@dictalift.hu