Főoldal Hírek, újdonságok
Termékek
Felhasználási javaslatok Partnerek Elérhetőségek  
  Területek:
Kategóriák:
Biztonságtechnika
Ajtó csukás
Tűzvédelem
Ajtó- és Kapuhajtás »
Csillapítás
Tűzgátló ajtó és kapuhajtások
Gázrugó
Felvonó
Személyemelő
Kisteherfelvonó
Mozgólépcső és mozgójárda
Felvonó alkatrészek
Mágnesek
Tolóajtó mozgatás
Tisztatér és zsilip technika
DWG letöltések
Akadálymentesítés

Feliratkozás hírlevélre
E-Mail:

Friss hírek:
Dictamat MultiMove

Az új DICTATOR DICTAMAT MultiMove ajtóhajtási koncepció, amilyen egyszerű, annyira zseniális innováció.
dictamatmultimove

Tovább »»
FH200I Síktapadómágnes

Rozsdementes acél kivitel, IP 67

Tovább »»
Elektromágnes, robbanásbiztos zsiliprendszerhez

Mostantól direktben beköthető a DICTATOR EM GD 70 Ex 43 m robbanásbiztos elektromágnes, robbanásbiztos zsiliprendszerbe

Tovább »»
 

Ajtó csukás

 

 


A DICTATOR egyedi megoldásokat kínál a következő területeken:A becsapódó ajtók többé nem okoznak zajt. Röviddel mielőtt, az ajtó hangos becsapódással a zárba csapódna, a DICTATOR ajtócsillapító elkapja az ajtót, majd halkan és lágyan a zárba teszi, szél és légnyomásváltozás ellenére is biztosan zárva tartja. Többféle modell létezik, amelyek lényegében véve külsőleg különböznek egymástól. További részleteket a VS2000, V1600, H1300, Z és R1400 ajtócsillapítókról és a szerelési tartozékokról a következő fájlokban találhat. A legutóbb megnevezett ajtócsillapító minden más ajtócsillapítótól abban különbözik, hogy az ajtó hátlapjára szerelik fel. Ha tűzvédelmi ajtókhoz keres ajtócsillapítókat, akkor tekintse meg a V1600-hoz tartozó információkat. Egészen kicsi, könnyű ajtókhoz a JUNIOR ajtócsillapító a megfelelő választás.

 DICTATOR lengőajtó-pánt:
A HAWGOOD lengőajtó-kötéseket úgy alakították ki, hogy a lengőajtót a lehető leggyorsabban, minél kevesebb lengéssel zárt helyzetbe hozzák.

DICTATOR ajtócsukók: AZ RTS ajtócsukót az ajtó oldalába rejtetten építik be. A DIREKT ajtózárhoz hasonlóan használata főként kerítések és kültéri bejárati ajtókra terjed ki. A WAB 180 padló-ajtózár maximum 600 kg-os ajtókhoz tartozik.


DICTATOR ajtó – nyitáskorlátozó:
Megakadályozzák, hogy az ajtók kicsapódjanak a szél vagy kézi használat következtében, és így károsítsák az ajtót, keretet, kötést vagy a körülötte lévő falat.


DICTATOR zárószerkezetek tolóajtók részére
: A tolóajtók problémamentesen csukódnak a rugós kötéldobnak köszönhetően. Az RD50 radiál-csillapítónak köszönhetően biztos és ellenőrzött záródási folyamatot eredményez. További megoldásokkal személyes megkeresésre szolgálunk.

 

« Előző123

  Mechanikus időzítő

Tolóajtók mechanikus úton történő késleltetett csukásához lett kifejlesztve a DICTATOR Mechanikus időzítő. A hidraulikus késleltetésnek köszönhetően szabályozható a záródási sebesség 25-55 másodperc között.

 
SR 90 soroló

Az SR 90 Ajtósoroló biztosítja a kétszárnyú ajtók megfelelő sorrendben való záródását. Tűzvédelmi ajtók záródására tervezték így megfelel az EN 1158 európai szabványnak, és típustanúsítással rendelkezik.

 
SR 2000 ajtó soroló

Az SR 2000 Ajtósoroló olyan kétszárnyú zsanérozott ajtók sorrendben történő záródására lett kifejlesztve, ahol a funkció mellett az esztétikus megjelenés is fontos. Tűzvédelmi ajtók záródására tervezték így megfelel a vonatkozó előírásoknak és szabályoknak.

 
DICTAMAT 50

Tökéletes megoldás, olyan tolóajtók csukásához, visszahúzásához, ahol a zárást mechanikus módon, elektromos áram nélkül kívánjuk megoldani. Kis helyeken, ahol fontos az igényes, minőségi kialakítás a tolóajtók, gardróbok számára. A testreszabhatóság érdekében három féle kivitelben gyártjuk.

 
Tartó mágnes csatlakozó kapoccsal

A DICTATOR tartó mágneseket tűzvédelmi ajtók kitámasztó berendezéseiben alkalmazzák. Ezeket a tartómágmágneseket szikrakioldóval látták el, amelyhez párosul polaritás védelem a rongálódás elkerülése érdekében. Többféle kivitelben rendelhető a különböző tűzvédelmi igényeknek megfelelően.

 

 

« Előző123

 

DICTALIFT Kft.  H-1145 Budapest, Columbus utca 41.  Tel/Fax:+36 1 273 05 40, +36 1 223 06 75     email: info@dictalift.hu