Főoldal Hírek, újdonságok
Termékek
Felhasználási javaslatok Partnerek Elérhetőségek  
  Területek:
Kategóriák:
Biztonságtechnika
Ajtó csukás
Tűzvédelem
Ajtó- és Kapuhajtás »
Csillapítás
Tűzgátló ajtó és kapuhajtások
Gázrugó
Felvonó
Személyemelő
Kisteherfelvonó
Mozgólépcső és mozgójárda
Felvonó alkatrészek
Mágnesek
Tolóajtó mozgatás
Tisztatér és zsilip technika
DWG letöltések
Akadálymentesítés

Feliratkozás hírlevélre
E-Mail:

Friss hírek:
Dictamat MultiMove

Az új DICTATOR DICTAMAT MultiMove ajtóhajtási koncepció, amilyen egyszerű, annyira zseniális innováció.
dictamatmultimove

Tovább »»
FH200I Síktapadómágnes

Rozsdementes acél kivitel, IP 67

Tovább »»
Elektromágnes, robbanásbiztos zsiliprendszerhez

Mostantól direktben beköthető a DICTATOR EM GD 70 Ex 43 m robbanásbiztos elektromágnes, robbanásbiztos zsiliprendszerbe

Tovább »»
 

« Előző12345678Következő »

Padlóhoz rögzített elektromágnes

Az erős hőkezelt alumínium háznak köszönhetően az EM GD 60 FB padlóhoz rögzíthető elektromágnes ellenáll a személyek és tárgyak által okozható sérüléseknek, füstérzékelővel szerelve pedig tűzvédelmi ajtók nyitására alkalmas. Ez a masszív ajtómágnes kiválóan alkalmas utólagos beépítésre, olyan épületekben, ahol fontos az ajtótartó külső dizájnja is.

 
20 mm-es elektromágnesek

A DICTATOR legkisebb méretű elektromágnese, amely kivitelének köszönhetően bárhol felhasználható, ahol 130 N tartóerőnél kisebb erejű tartó mágnesre van szükség

 
RM 2000 füstérzékelő

A DICTATOR füstérzékelői megfelelnek az EN 54 Európai szabványnak, így az RM 2000 füstérzékelő kiválóan alkalmas tűzvédelmi ajtók nyitásának és zárásának vezérlésére.

 
WM 2000 hőérzékelő

A DICTATOR hőérzékelői megfelelnek az EN 54 Európai szabványnak, melynek értelmében tűzszakaszt határoló ajtókat rögzítő berendezésekben használható. A hőérzékelő 60°C-os hőmérsékletnél statikusan elindítja a vészjelzést a tűzvédelmi ajtókat rögzítő eszközök számára.

 
Tápegységek
 
Síktapadó mágnesek

A DICTATOR síktapadó mágnest, mint ajtózárat, vészkijáratoknál, társasházi bejárati ajtóknál és zsilipajtó vezérlőrendszerekben szokás alkalmazni. Az összes síktapadó mágnes megfelel az EN 1154 szabvány követelményeinek.

 
DICTA 750 füstérzékelő elemes üzemeltetéssel

Lakások, családi házak és irodaházak számára ideális a könnyű felszerelhetőségnek és a villanyhálózat nélküli üzemeltetésnek köszönhetően. A DICTA 750 megfelel a CE irányelvnek, illetve a németországi VdS által tesztelt és minősített készülék.

 
RM 3000 füstérzékelő

Az RM 3000 sorozat érzékelői megfelelnek az EN 54 és UL szabványoknak. Az optikai füstérzékelő tűzvédelmi ajtók vezérlésére használatos.

 
Rugós kötéldob

A tolóajtók behúzására a DICTATOR Rugós kötéldob biztosít lehetőséget. Kompakt méretének köszönhetően ott is lehet alkalmazni ahol nem fér el ellensúly.

 
  Standard lift ajtócsillapító

A DICTATOR Standard lift ajtócsillapító a megfelelő választás a liftajtók halk és megbízható bezárásához. A csapódás mentes csukást akár 100kg-os ajtó záródásának csillapítására is alkalmas. Az ajtópumpát 30 különféle változatban gyártjuk a különböző liftajtó típusokhoz.

 

« Előző12345678Következő »

 

DICTALIFT Kft.  H-1145 Budapest, Columbus utca 41.  Tel/Fax:+36 1 273 05 40, +36 1 223 06 75     email: info@dictalift.hu