Főoldal Hírek, újdonságok
Termékek
Felhasználási javaslatok Partnerek Elérhetőségek  
  Területek:
Kategóriák:
Biztonságtechnika
Ajtó csukás
Tűzvédelem
Ajtó- és Kapuhajtás »
Csillapítás
Tűzgátló ajtó és kapuhajtások
Gázrugó
Felvonó
Személyemelő
Kisteherfelvonó
Mozgólépcső és mozgójárda
Felvonó alkatrészek
Mágnesek
Tolóajtó mozgatás
Tisztatér és zsilip technika
DWG letöltések
Akadálymentesítés

Feliratkozás hírlevélre
E-Mail:

Friss hírek:
Dictamat MultiMove

Az új DICTATOR DICTAMAT MultiMove ajtóhajtási koncepció, amilyen egyszerű, annyira zseniális innováció.
dictamatmultimove

Tovább »»
FH200I Síktapadómágnes

Rozsdementes acél kivitel, IP 67

Tovább »»
Elektromágnes, robbanásbiztos zsiliprendszerhez

Mostantól direktben beköthető a DICTATOR EM GD 70 Ex 43 m robbanásbiztos elektromágnes, robbanásbiztos zsiliprendszerbe

Tovább »»
 

« Előző12345678Következő »

Rögzített olajcsillapító

A rögzített olajcsillapítók a működési szakasz teljes hosszán csillapítják a mozgás sebességét. Csappantyúk, fedelek, emelőkarok csillapításánál szokás alkalmazni, ahol fontos, hogy ne haladják meg a mozgó tárgyak az előre megadott sebességet. Húzásra vagy nyomásra, illetve húzásra és nyomásra is működhetnek a rögzített olajcsillapítók.

 
RTS rejtett ajtócsukók

Az ajtó belsejébe épített rejtett ajtócsukó. Kültéri kapuk és ajtók csukására alkalmazzák, ahol fontos, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak és a vandalizmusnak. Rejtett kivitelének köszönhetően alkalmazható olyan ajtókon is, ahol fontos a diszkrét, esztétikus megjelenés.

 
WAB 180 rugós padlócsukó

Nagy tömegű ajtók csukására a DICTATOR WAB 180 Padlócsukó képes. Az akár 600 kg tömegű bejárati ajtók csillapított záródását képes biztosítani, például múzeumokban, iskolákban és egyéb nyilvános épületekben. A záródási sebesség állítható és hőmérsékletálló kivitelének köszönhetően kültéren is alkalmazható nagytömegű ajtók csukására.

 
DICTATOR ZE ajtórögzítő

A DICTATOR ZE ajtórögzítő bármilyen nyitott pozícióban képes megtartani az ajtót, elkerülve így azok csapódását. Több méretben kapható a különböző nagyságú ajtókhoz igazodva. Rozsdamentes kivitelének köszönhetően egyaránt alkalmazható kül és beltéren.

 
Tolóajtó visszaállító ütköző

Falban futó tolóajtók rögzítéséhez lett kifejlesztve. Gyakran találkozhatunk, olyan tolóajtókkal, amely nem teljesen tűnik el a falba, ezáltal, ha nem is nagymértékben, de korlátozza az átjárható tér nagyságát. Ha olyan pályán mozog a tolóajtó, ami lejt a rossz talajviszonyok miatt, akár be is úszhat félútig is. Éppen ezért létezik, olyan megoldás, egy visszalökő rúgónak köszönhetően, amely falban süllyesztett tolóajtókat a nyitott állapotban mágnes segítségével megfogja. Így az fixen nyitva marad mindaddig, amíg meg nem nyomjuk befele a tolóajtó szélét és a rugó vissza nem tolja, hogy utána automatikusan bezáródhasson. Miután megtörténik a mágnes kioldása 85 N erővel képes a rugó az ajtót visszaindítani a záráshoz.

 
  Mechanikus időzítő

Tolóajtók mechanikus úton történő késleltetett csukásához lett kifejlesztve a DICTATOR Mechanikus időzítő. A hidraulikus késleltetésnek köszönhetően szabályozható a záródási sebesség 25-55 másodperc között.

 
SR 90 soroló

Az SR 90 Ajtósoroló biztosítja a kétszárnyú ajtók megfelelő sorrendben való záródását. Tűzvédelmi ajtók záródására tervezték így megfelel az EN 1158 európai szabványnak, és típustanúsítással rendelkezik.

 
SR 2000 ajtó soroló

Az SR 2000 Ajtósoroló olyan kétszárnyú zsanérozott ajtók sorrendben történő záródására lett kifejlesztve, ahol a funkció mellett az esztétikus megjelenés is fontos. Tűzvédelmi ajtók záródására tervezték így megfelel a vonatkozó előírásoknak és szabályoknak.

 
Biztonsági és működtető berendezés

DICTAMAT ajtóhajtások számára készül

 
DICTAMAT 500

A DICTAMAT 500 tűzvédelmi ajtó hajtására kifejlesztve. Veszélyes területeken is alkalmazható a kapumozgató berendezés, mivel valamennyi minősítéssel rendelkezik, alkotórészeit hatóságok folyamatosan ellenőrzik. A tűzgátló ajtók hajtásában egy zárórugó és egy radiál csillapító is segítséget nyújt.

 

« Előző12345678Következő »

 

DICTALIFT Kft.  H-1145 Budapest, Columbus utca 41.  Tel/Fax:+36 1 273 05 40, +36 1 223 06 75     email: info@dictalift.hu