Főoldal Hírek, újdonságok
Termékek
Felhasználási javaslatok Partnerek Elérhetőségek  
  Területek:
Kategóriák:
Biztonságtechnika
Ajtó csukás
Tűzvédelem
Ajtó- és Kapuhajtás »
Csillapítás
Tűzgátló ajtó és kapuhajtások
Gázrugó
Felvonó
Személyemelő
Kisteherfelvonó
Mozgólépcső és mozgójárda
Felvonó alkatrészek
Mágnesek
Tolóajtó mozgatás
Tisztatér és zsilip technika
DWG letöltések
Akadálymentesítés

Feliratkozás hírlevélre
E-Mail:

Friss hírek:
Dictamat MultiMove

Az új DICTATOR DICTAMAT MultiMove ajtóhajtási koncepció, amilyen egyszerű, annyira zseniális innováció.
dictamatmultimove

Tovább »»
FH200I Síktapadómágnes

Rozsdementes acél kivitel, IP 67

Tovább »»
Elektromágnes, robbanásbiztos zsiliprendszerhez

Mostantól direktben beköthető a DICTATOR EM GD 70 Ex 43 m robbanásbiztos elektromágnes, robbanásbiztos zsiliprendszerbe

Tovább »»
 

« Előző12345678Következő »

DICTATOR végálláscsillapító

Toló- és forgómozgások csillapítását végzik. A relatív hosszú lökésszakasz segítségével biztosítják az elegendő biztonsági távolságot. A végállás csillapítók egyoldali (EDH) vagy kétoldali (ZDH) dugattyúrúddal vannak ellátva.

 
EDKa nagy teljesítményű végálláscsillapító

Nagy ütköző tömegeket, energiák a lehető legrövidebb úton való megfékezésére szolgálnak a DICTATOR EDK nagyteljesítményű olajos végállás csillapítói.

 
H 1300 ajtócsillapító

DICTATOR ajtócsillapítók közül a H 1300 csillapító megerősített kötéssel és hosszabb görgős karral rendelkezik, melynek köszönhetően fokozatos fékező mechanikája finoman és zökkenőmentesen csillapítja és lassítja le a különösen súlyos ajtókat. Biztosan húzza be a nehéz ajtót a zárba, és azt megbízhatóan zárva is tartja.

 
HAWGOOD lengőajtó pánt

DICTATOR HAWGOOD tartós és erős lengőajtópánt. Tartóssága miatt alkalmas forgalmas lengőajtók csapódását csillapítani nyilvános épületekben és ipari területen egyaránt. A rögzítések különböző méretekben készülnek, így a legtöbb ajtómérethez igazodik.

 
Univerzális Z ajtócsillapító

DICTATOR ajtócsillapítók közül a Z univerzális biztosan húzza be az ajtót a zárba, és azt megbízhatóan zárva is tartja. Kis mérete következtében kifejezetten alkalmas beltéri ajtókhoz.
A Z típusú ajtócsillapítónak 3 különböző változata van: Z1000, ZF és Z1100. A ZF modellt főleg Franciaországban használják. A Z1100-at tolóajtók számára tervezték.

 
R 1400 ajtócsillapító

Az ajtókeret alatti felszerelésre (vízszintes, függőleges) alkalmas DICTATOR R1400 ajtócsillapító tökéletes megoldás ott, ahol fontos a diszkrét megjelenés. DICTATOR ajtócsillapítók közül a R 1400s biztosan húzza be az ajtót a zárba, és azt megbízhatóan zárva is tartja

 
V 1600 ajtócsillapító

Az ajtócsillapító beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt alkalmas. Tűzvédelmi ajtók csukásának csillapításához is megfelelő választás a DICTATOR V1600. Az ajtócsillapító biztosan húzza be az ajtót a zárba, és azt megbízhatóan zárva is tartja.

 
Ajtó nyitáskorlátozó

A DICTATOR ajtó nyitáskorlátozó hidraulikus csillapítással végzi az ajtó lassítot nyítását a nyílás irányában. Használatával elkerülhetőek a huzatból és nyitáskor a csapódásból eredő tárgyi és személyi sérülések, illetve a rögzített nyitott állapot is megoldható.

 
DICTATOR Junior ajtócsillapító

DICTATOR a jól bevált ajtócsillapítóit miniatűr verzióban is kifejlesztette, amelyek főleg beltéri tartozékok, szolgáltatások (pl. gyógyszertárak), orvosi berendezések, bolti szerkezetek, stb. esetében alkalmazhatóak. Az utolsó néhány centiméteren lassítja le finoman a mozdulatot, így a JUNIOR ajtócsillapító megakadályozza bútorajtók és fiókjainak becsapódását.

 
DIREKT ajtócsukó

Óvodák, iskolák, kertkapuk, játszótereken található kapuk csukására ideális megoldás a DICTATOR DIREKT. Az olajos ajtócsillapítókkal szemben sokkal jobban ellenáll a hőmérsékletváltozásnak, ezért alkalmas kültéri használatra. A DICTATOR DIREKT kültéri ajtócsukó záródást csillapító tulajdonságának köszönhetően elkerülhetőek a kültéri, kertajtók, -kapuk kontrolláltan becsapódásából eredő sérülések, károk.

 

« Előző12345678Következő »

 

DICTALIFT Kft.  H-1145 Budapest, Columbus utca 41.  Tel/Fax:+36 1 273 05 40, +36 1 223 06 75     email: info@dictalift.hu