Főoldal Hírek, újdonságok
Termékek
Felhasználási javaslatok Partnerek Elérhetőségek  
  Területek:
Kategóriák:
Biztonságtechnika
Ajtó csukás
Tűzvédelem
Ajtó- és Kapuhajtás »
Csillapítás
Tűzgátló ajtó és kapuhajtások
Gázrugó
Felvonó
Személyemelő
Kisteherfelvonó
Mozgólépcső és mozgójárda
Felvonó alkatrészek
Mágnesek
Tolóajtó mozgatás
Tisztatér és zsilip technika
DWG letöltések
Akadálymentesítés

Feliratkozás hírlevélre
E-Mail:

Friss hírek:
Dictamat MultiMove

Az új DICTATOR DICTAMAT MultiMove ajtóhajtási koncepció, amilyen egyszerű, annyira zseniális innováció.
dictamatmultimove

Tovább »»
FH200I Síktapadómágnes

Rozsdementes acél kivitel, IP 67

Tovább »»
Elektromágnes, robbanásbiztos zsiliprendszerhez

Mostantól direktben beköthető a DICTATOR EM GD 70 Ex 43 m robbanásbiztos elektromágnes, robbanásbiztos zsiliprendszerbe

Tovább »»
 

« Előző12345678Következő »

DICTAMAT 50

Tökéletes megoldás, olyan tolóajtók csukásához, visszahúzásához, ahol a zárást mechanikus módon, elektromos áram nélkül kívánjuk megoldani. Kis helyeken, ahol fontos az igényes, minőségi kialakítás a tolóajtók, gardróbok számára. A testreszabhatóság érdekében három féle kivitelben gyártjuk.

 
DICTAMAT 560/570

A DICTATOR DICTAMAT 560 és DICTAMAT 570 ajtóhajtások nyitva tartják és automatikusan zárják a a nagytömegű tűzvédelmi tolóajtókat. A tűzgátló ajtó záródási sebességet a beépített mágneses fékező rendszer irányítja. Az ajtóhajtás alkatrészeit a németországi ellenőrző hatóságok vizsgálták be tűzvédelmi tolóajtókon való használathoz, és folyamatosan minőségellenőrzésnek van kitéve.

 
Biztonsági szenzor

LZR Biztonsági szenzor, mely az EN 12453 (ajtók, elektromos kapuk biztonságos működésére vonatkozó előírás) direktívának megfelelően, megakadályozza nagyobb ipari kapuk esetében, az áthaladás során előfordulható személyi baleseteket.

 
DICTAMAT 650 tolóajtó hajtó egység

Kétszárnyú tolóajtók mozgatására lett kifejlesztve. A záródási sebességet a beépített mágneses fékező rendszer irányítja. Az ajtóhajtás alkatrészeit a németországi ellenőrző hatóságok vizsgálták be tűzvédelmi tolóajtókon való használathoz, és folyamatosan minőségellenőrzésnek van kitéve.

 
DICTAMAT 700 tűzvédelmiajtók hajtó egysége

A DICTAMAT 700 kétszárnyú nagytömegű (legfeljebb 1800 kg) tűzgátló tolóajtók mozgatására lett kifejlesztve. A robbanásbiztos kivitelben is rendelhető ajtóhajtás 800 N erővel képes mozgatni a nagytömegű ajtókat, egy 4 mm vastag átmérőjű acélsodrony kötél segítségével. A záródási sebességet a beépített mágneses fékező rendszer irányítja. Az ajtóhajtás alkatrészeit a németországi ellenőrző hatóságok vizsgálták be tűzvédelmi tolóajtókon való használathoz, és folyamatosan minőségellenőrzésnek van kitéve.

 
SQUARE vezérlőrendszer

A SQUARE ajtóhajtás vezérlést a DICTAMAT ajtóhajtásokhoz fejlesztették ki. A vezérlőrendszerek az ipari / hideg helységek és tűzvédelmi ajtók hajtásaihoz, illetve egyenáramú (DC) és váltakozó áramú (AC) motorokhoz kapcsolódnak.

 
SQUARE 940 vezérlés

DICTATOR AC-21 kapuhajtások számára készül a SQUARE 940 tolóajtóhajtás vezérlés. Megfelel az EN 12453 szabvány követelményeinek a gépi működtetésű ajtók biztonságát illetően.

 
DICTAMAT 204

A DICTAMAT 204 egy elektromechanikus, mikroprocesszor vezérlésű nyíló ajtóhajtás. Univerzálisan felszerelhető bármilyen nyíló ajtóra, melynek nyitását és zárását automatikusan szeretnénk kivitelezni.

 
DICTAMAT 204B

A DICTAMAT 204B egy elektromechanikus, mikroprocesszor vezérlésű nyíló ajtóhajtás. Univerzálisan felszerelhető bármilyen nyíló ajtóra, melynek nyitását és zárását automatikusan szeretnénk kivitelezni.

 
DICTAMAT BLA 31244 ajtóhajtás

A DICTAMAT BLA 31244 pneumatikus ajtóhajtást kifejezetten, kórházak, szanatóriumok, ipari területen történő használatra tervezték. Ott célszerű alkalmazni, ahol rendelkezésre áll sűrített levegő a zsanérozott tűzvédelmi ajtókhoz, vagy veszélyes területen elhelyezkedő kapukhoz, illetve olyan ajtók esetében, amelyeket elég gyakran működtetnek.
A DICTAMAT BLA 31244 alkalmas már meglévő ajtókhoz is. Kis méretének köszönhetően könnyedén illeszthető az ajtó fölé.

 

« Előző12345678Következő »

 

DICTALIFT Kft.  H-1145 Budapest, Columbus utca 41.  Tel/Fax:+36 1 273 05 40, +36 1 223 06 75     email: info@dictalift.hu